Există multe motive si beneficii in colaborarea cu noi. Mai jos vom enumera câteva dintre ele.

  • Stim acele detalii minore despre fiecare școală care fac diferența intre un elev admis și unul respins.
  • Evaluăm abilitățile atletice și academice ale fiecărui elev și le conectăm cu școala unde s-ar potrivi cel mai bine. Fiecare școală este diferită din multe aspecte si anume unii au echipe sportive mai puternice, alții mai slabe, unii sunt mai axati pe partea academică, alții se concentrează mai multe pe partea sportivă, în unele școli elevii locuiesc intr-o familie gazdă, iar in altele în cămine, etc.
  • Când un viitor elev se alătură programului nostru, aflăm așteptările, dorințele și bugetul alocat studiilor. Odată cu finalizarea evaluării, realizăm un profil al candidatului și îl potrivim cu școala care îndeplinește aceste criterii. Acesta este principalul nostru atu si motivul pentru care elevul ajunge exact acolo unde își dorește cu ajutorul nostru.
  • Știm reguli, regulamente și mici trucuri. Fiecare școală are propriile reguli, fiecare ligă și fiecare stat, iar toate aceste reguli pe care noi le cunoaștem, se schimbă constant. De exemplu există state unde elevul
  • Știm reguli, regulamente și trucuri – Fiecare școală are propriile reguli, fiecare ligă are propriile reguli, fiecare stat are propriile reguli și toate aceste reguli se schimbă tot timpul. Cunoaștem toate aceste reguli și reglementări și, cunoscându-le, prevenim potențiale probleme pentru clienții noștri.