Care sunt angajamentele noastre?

Ce facem?

În timpul interviului introductiv, discutăm în detalii cu clienții noștri și explicăm modul în care funcționează procesul. Dacă un client este de acord cu propunerea, vorbim despre pașii suplimentari legați de pregătirea materialelor video și a altor documente.

Vom pune la dispoziția clienților noștri, cele mai bune oferte. De asemenea, vom vorbi cu părinții și copiii, pentru a defini împreună care școală/institut reprezintă cea mai bună alegere.

De obicei, elevii de liceu nu trebuie să posede un nivel avansat de limba engleză. Ei își vor îmbunătăți abilitățile lingvistice în timp ce sunt la școală. În general, un copil are nevoie de câteva luni pentru a învăța limba suficient de bine pentru a urma cursurile și alte activități. Examenele oficiale sunt obligatorii pentru studenții care își continuă studiile în colegii și universități.

După acceptarea ofertei, începem procedura de aplicare în care obținem toate documentele, financiare și de altă natură, pentru ambasadă și pentru obținerea vizei de student. Procedura de aplicare poate dura de la una și până la câteva luni, în funcție de complexitatea cererii în sine și de documentele necesare. Procesul complet de admitere, precum și obținerea tuturor documentelor, inclusiv a vizei de student, este condus și controlat de către echipa noastră.